.

21 Haziran 2009 Pazar

Anlat! ma.. dığın. . da. .

Sana yazmak gelmiyor içimden biliyor musun? Hani çok cümlem var aslında sana anlatmam gereken. Bak biz böyleyiz diye açıklama getirsem bi çok şeyi teker teker anlatsam ne olur ki? Anlatmadığımda yaşamadığımı düşünmüyosun,yaşadığımda anlattığımıda biliyosun. . Hayaller hayal olarak kalmamalı hiç bi zaman... Hani gidiyorum derken, gitmeli insan... Neler geçti yanımızdan... Dur dedik mi ? Bekledik mi ? Yoksa sadece yanımızdan geçmelerine bakıp gülüp geçtik mi? Hep çoktu sorularım. Hep vardı bi merakım...Yaşamak istediklerimizi özlüyorum... Dün gece seninle telefonda konuşurken ve o şarkıyı birlikte söylerken, tekrar anladım... Neyi anladığımı bilmene gerek yok,anladığımı bil yeter senin için. . Bazen yazarken şaşırıyorum biliyor musun, "de" bağlacını doğru kullanıp kullanmadığımın endişesi kaplıyor içimi. . Şair ruhlu insan böyle anlatabilir sanırım kendi bekleyişini. Edebiyat üzerine master yaparım evet sonra hangi lisanstan mezun olduğumun önemi yok. . Biliyorum! O zor günler solan güller eskidendi. Geçti!

Seni seviyorum... Canım dostum...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

herşey geri dönülmez bir şekilde giden,gitmekte olan zamanın acısıdır şimdi.bu hissiz yorgunluklar,bu suskun bakışlar,bekleyişler anılar,sessiz kalbim.
herşey geri dönülmez bir şekilde giden,gitmekte olan zamanın acısıdır şimdi.

Vera Rosmisli dedi ki...

Hayaller hayal olarak kalmamalı hiç bir zaman.. hani gidiyorum deyince gitmeli insan.. / Gittim, gidiyorum diyerek gittim üç beş hayattan. Ve ben; sana sensiz geçmiş aylarda yaşadıklarımı anlatsam/anlatmasam ne farkeder? Anlatmadan da biliyorsun, anlattığımda da. Biz değil miydik hüzünden dert yanan, hüzün olmasaydı ne verecekti bize bu satırları, bu kelimeleri düşündüm de. Hiçbir şey. Bazıları mutlu olmak için kalemin tadını almadan doğuyor, bizim gibiler ise kalemin tadına varmak için hüzne boğuluyor. Şimdi güler misin ağlar mısın? Canım dostum..